Kirsi Kallio

johdon ja hallitusten Business Coach, kehittävän työn tutkimuksen guru

Organisaatiot muuttuvat onnistuneesti vasta silloin, kun ihmiset muuttuvat. Siihen tarvitaan yhteistä ymmärrystä, välittämistä, osaamista ja testattuja työkaluja.

OSAAMINEN JA VAHVUUDET:

  • Osaamisen kehittäminen ja HR-johtaminen
  • Strategia- ja johtoryhmätyöskentely
  • Kehittävä työntutkimus
  • Verkkopedagogiikka
  • Muotoiluajattelu
  • Business Coaching
  • Ryhmä- ja yksilötyönohjaus

KUKA?

Olen kokenut työ- ja liiketoiminnan kehittäjä, erikoistunut erityisesti ohjaamaan ja sparraamaan johtoryhmien ja hallitusten työskentelyä. Olen saanut toteuttaa kutsumustani uuden työelämän airuena erilaisissa tutkimus-, kehitys- ja valmennustehtävissä jo yli neljännesvuosisadan ajan.

MIKSI?

Kuljen mukanasi, kun haluat johtaa muutosta ihminen edellä tai rakentaa strategiaprosessista yhteisöllisen oppimismatkan. Coachaan, ohjaan, sparraan ja suunnittelen. Suurella sydämellä, hauskuutta unohtamatta.

MITEN?

Mikään ei ole käyttökelpoisempaa kuin hyvä teoria. Siksi työkalupakkiini kuuluu vain tieteellisesti testattuja ja käytännössä toimiviksi todettuja kehittämismenetelmiä. Taustaltani olen tutkijakoulutettu kehittävä työntutkija, viestinnän alan lisensiaatti ja sertifioitu johdon coach.


Kirjat: Moderni johtajuus (2023)

Kirja käsittelee johtamista moninaistuvassa työelämässä. Alustoilla tapahtuva asiantuntijatyö, osaajien vuokraaminen ja työn ostaminen palveluna yleistyvät vauhdilla. Työtä tehdään yhä enemmän erilaisissa ekosysteemeissä ja verkostoissa. Vallalla olevat johtamisopit kumpuavat kuitenkin yhä edelleen suhteellisen pysyvien rakenteiden ja palkkatyösuhteiden maailmasta. Murros vanhasta uuteen tuottaa johtamiseen erilaisia jännitteitä ja ongelmia, joita ei voi ratkoa perinteisten johtamisoppien turvin.

Tutustu ja tilaa!