Pia Hautamäki

Advisory Boardin jäsen, moderni myynti ja markkinointi

Erityisasiantuntijuus:

  • moderni markkinointi ja myynti

Pia Hautamäki toimii Tampereen korkeakouluyhteissä TAMKissa myynnin johtamisen tutkijana ja yliopettajana. Pia johtaa myyntiin, tekoälyyn ja robotiikkaan keskittyvää ROBINS-tutkimushanketta ja toimii vastuuopettajana kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen YAMK-tutkinnossa TAMKissa. Lisäksi Pia toimii kansainvälisen Global Sales and Science Instituten (GSSI) johtoryhmän jäsenenä. GSSI:n tavoitteena on lisätä myynnin koulutusta ja tutkimusta maailmanlaajuisesti. Pian työuralle on aina läheisesti liittynyt myyntityö ja valmentaminen. Ennen akateemista uraansa hän työskenteli lähes 20 vuotta B2B-myynnin ja myynnin johtamisen tehtävissä suomalaisissa valmennus- ja konsultointitoimialan yrityksissä. Pia on valittu Suomen 25 merkittävimmän johtajakuiskaajan joukkoon.

Vapaa-ajallaan Pia on intohimoinen hiihtäjä, pyöräilijä ja juoksija, kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Pia on julkaissut myynnin tutkimuksiaan mm. seuraavissa akateemisissa julkaisuissa kuten Journal of Personal Selling and Sales Management ja Journal of Business and Industrial Marketing. Pia toimii myös vaikuttajaomistajana Bonfire Agencyssä. Pian työelämän missiona on saada #suomikasvuunmyynnillä.

Löydät Pian sosiaalisesta mediasta  – verkostoidu rohkeasti!

Mitä tarvitaan tulevaisuuden työelämässä onnistumiseen?

Tulevaisuuden työelämässä onnistumiseen tarvitaan kokemusteni pohjalta ennen kaikkea avarakatseisuutta, yhteistyötaitoja, halua jatkuvaan kehittymiseen sekä verkostoitumis-, johtamis- ja myyntiosaamista. Pohjan kaikelle tekemiselle luovat digitaaliset teknologiat sekä ymmärrys ekosysteemeissä toimimisesta. Humapin toiminnassa yhdistyvät nämä elementit ja tästä syystä olen ilolla mukana Humapin Advisory Boardissa.