Sari Kola

ekosysteemiguru

Nautin merkityksellisten ongelmien ratkaisemisesta yhdessä muiden kanssa. Monipuolinen ja monitahoinen ajattelu yhdistettynä positiiviiseen energiaan on käyttövoimani. Saan kicksejä tiimeissä, joissa rationaalinen ajattelu kohtaa emotionaalisen sitoutumisen.

KUKA?

Olen strategikko ja innovaattori, johtaja ja tiimin jäsen. Tekniikan tohtori, jolla on yli 20 vuotta kokemusta innovaatioiden, teknologian ja ihmisten johtamisesta ja yli 20 vuoden neljällä mantereella. Nykyään tutkin ekosysteemejä, toimin neuvonantajana ja hallituksen jäsenenä. Taustani auttaa ymmärtämään erilaisia ihmisiä, johtamaan monimuotoisia tiimejä ratkaisemaan strategisia ja johtamisen haasteita. Elämän ja työn tasapainottaminen, henkinen ja fyysinen hyvinvointi ohjaavat suorituskykyäni työssä, painonnostossa ja muilla elämän alueilla.

MIKSI?

Tämän päivän liiketoiminnan haasteet ja ”pirulliset” ongelmat vaativat yhteistyötä erilaisten organisaatioiden ja ihmisten kanssa – sekä uusia tapoja organisoitua ja johtaa. Uskon, että mukautuva johtajuus ja yhteistyö ovat menestyksen ja kasvun moottoreita. Siksi ekosysteemien johtamisen kehittäminen on haaste, joka saa minut innostumaan.

MITEN?

Uteliaisuus ja jatkuva oppiminen ovat kaiken tekemiseni ytimessä. Tutkijana pyrin pysymään ajan tasalla, neuvonantajana ja hallituksen jäsenenä autan organisaatioita ja ihmisiä tasapainottamaan rationaalista strategista ajattelua ja emotionaalista ihmisten johtamista. Molempia tarvitaan kestävän menestyksen rakentamiseen henkilökohtaisella, organisaation ja systeemisellä ekosysteemitasolla.

Elämä ei ole rationaalista tai emotionaalista – se on molempia!