DNA:n vuorovaikutteinen strategiatyö

Yhteistyön ja vuorovaikutuksen lisäämiseksi strategiapäivän toteutukseen haettiin tukea Humapilta.

Teimme Humapin kanssa yhteistyösopimuksen, joka sisälsi sekä asiantuntija-apua päivän suunnitteluun ja toteutukseen että digialustan vuorovaikutteisuuden lisäämiseksi. Digialusta oli meille todella toimiva, sillä sen avulla kaikki 150 esimiestämme pääsivät mukaan keskusteluun ja päätöksentekoon muun muassa ennakkokysymysten, gallupien ja kuvakilpailun muodossa, kertoo DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.

Alustan lisäksi asiantuntijat toivat myös laajemman näkemyksen ja avun strategiatyön viestimiseen.

DNA:lla on selkeä visio ja missio – toimialansa tyytyväisimmät asiakkaat. Koko organisaatio tekee Wahlbeckin mukaan töitä yhteisen tavoitteen eteen.

DNA:n arvot: nopeus, rohkeus ja mutkattomuus ovat meille todella tärkeitä. Elämme niiden mukaan, mikä näkyy joka päivä henkilöstömme toiminnassa. Haluamme, että asiat hoituvat kanssamme mutkattomasti ja vaivatta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, Wahlbeck painottaa.

Arvot ohjaavat vuorovaikutteista strategiatyötä

Arvojensa mukaisesti DNA toivoo myös yhteistyökumppaneiltaan mutkatonta, nopeaa ja rohkeaa työskentelyä. Humap saakin kiitosta yhteistyön sujuvuudesta ja kekseliäistä, uusista toimintamalleista, jotka toivat esimiesten strategiapäivään kaivatun lisän.

Olemme todella tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen. Humapin kanssa kaikki sujui vaivatta ja digialusta toimi todella hyvin. Saimme juuri sen avun, mitä tarvitsimme. Strategiapäivämme oli todella onnistunut. Esimiehiltä tuli positiivista palautetta siitä, miten hyvin he pääsivät osallistumaan keskusteluun, toteaa Wahlbeck tyytyväisenä.

Saimme Humapilta raikkaita näkemyksiä, digialusta saatiin helposti käyttöön ja ongelmakohdat ratkaistiin yhdessä. Saimme rakennettua aitoa vuorovaikutusta kaikkien 150 esimiehemme kesken, Wahlbeck summaa.